Sport

2016.09.08. 19:15

Az ősz is szép lehet - Eredményes szezont remélnek a ZTC tájfutói

Az őszi tájfutó szezon felvezetéseként tartott sajtótájékoztatót a megyeszékhelyi Trió Zalaegerszegi Tájfutó Klub.

Jóna István

Fehér Ferenc az egyesület elnöke köszöntőjében sikeresnek értékelte az elmúlt időszakot, hiszen a dunántúli klubok közül a ZTC eredményességben a második legsikeresebb lett. A klub első embere kiemelte, hogy a tájfutás napján, Zalaegerszegen és Nagykanizsán 2400 embert mozgattak meg egyedülállóként az országban.

Fehér Ferenc klubelnök (balról a második) a sportolók között számolt be az eddigi eredményeikről Balaicz Zoltán polgármesternek (jobbról a második) és Simon Zoltánnak  Fotó: Katona Tibor

Céljaik a következő időszakra sem változtak minél több fiatalt megismertetni a tájfutással. Az összejövetelen Balaicz Zoltán polgármester az önkormányzat és a tájfutó klub remek kapcsolatáról beszélt. A találkozó végén Simon Zoltán, a TRIÓ Egerszeg ügyvezetője és Fehér Ferenc elnök újabb egyéves névszponzori szerződést kötött. Fehér Ferenc azt még elárulta: a klub 25 éves születésnapja alkalmából kétnapos rendezvényt terveznek majd január elején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!