Sport

2016.01.17. 17:38

Az RMP-Földi nyerte az V. Szabadics-Kanizsa Kupát

Nagykanizsa – Péntek késő délutántól vasárnapig pattogott a labda a dél-zalai város V. Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó tornájának keretében és a Zsigmondy-csarnokban volt néhány csapat, mely előzetesen talán másképp kalkulált a szereplését illetően...

Zalai Hírlap Sport

Pénteken az F-csoport küzdelmeivel rajtolt a mérkőzéssorozat, s a négyes történéseinek még szombaton is volt jelentősége, hiszen a győztes lenti Team Belucci a műfüves bajnokság kiirása végett visszalépett a további küzdelmektől, helyükre végül a hat négyes legjobb harmadik helyzettje, a Brazil Gépsor került. A második nap a húsz bemutatkozó legénységével már jóval mozgalmasabban alakult, hiszen az előző évi finalista, az RMP-Földi is nehezebben vette az előcsatározásokat, a Dunántúli Postás SE sem feltétlenül a vigaszággal kalkulált, míg a „halálcsoportból” a Tip-Top és Mu Vill lépett tovább. Vasárnap, ahogy szűkült a főági mezőny, úgy élesedett a küzdelem, s a négy között az esélyes közül az RMP-Földi, a Fix Bomba és a Tip-Top is ott szerepelhetett. Az elődöntő első párosításában az előző kiírás egyik finalistája, az RMP-Földi 2-0-ra verte UFC Nagykanizsát, míg a tavalyi győztes Fix Bombát 3-2-re győzte le a mindig esélyes Tip-Top legénysége. A harmadik helyért vívott helyosztón a Fix Bomba 4-0-ra nyert az UFC Nagykanizsa ellen. A fináléban a nagy presztízzsel bíró RMP-Földi–Tip-Top csatát láthatott a nagyérdemű. A torna utolsó találkozóján 1-1 után büntetőkkel a RMP győzött, így a kupa történetében már harmadszor végzett az élen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!