Sport

2016.04.18. 15:12

Az utolsó párharcot kezdik el

Zalaegerszeg - Utolsó párharcára készül a 2015-2016. évi NB I A-csoportos női kosárlabda bajnokságban a ZTE NKK. A zalaiak a 7-8. helyért kiírt helyosztót a Szekszárddal vívják, kedden 19 órától idegenben kezdenek.

Kerkai Attila

A forgatókönyv azonos a korábbiakkal, vagyis a párharc két győztes mérkőzésig tart. Gáll Tamás együttese ebben a párosításban sem számít esélyesnek.

Az sem először hangzik el: Horváth Zsófia játéka meghatározó a zalaiaknál Fotó: Katona Tibor

- Kár lenne fogadkozni, a négy légióssal felálló Szekszárd semmivel sem gyengébb csapat, mint voltak korábbi ellenfeleink - vélekedett a ZTE NKK vezetőedzője a nyitány előtt. - A pályán kell maradandót alkotni, de eleget beszéltünk már erről, s megpróbálunk élni a lehetőséggel. Az biztos, hogy becsülettel küzd majd csapatunk most is. Gondjaink is vannak, hiszen Szélesy sarka fáj és nem biztos, hogy játszani tud.

A második találkozót szombaton 17 órától Zalaegerszegen rendezik, s ha szükséges, akkor a harmadik összecsapás április 26-án lesz Szekszárdon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!