Sport

2016.09.30. 14:05

Bajnoki főpróbát tart szombat délután a ZTE KK

Zalaegerszeg - Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság csak a jövő héten kezdődik, így a Zalakerámia-ZTE KK csapata főpróbát tart szombaton 16.30-tól a Városi Sportcsarnokban.

Kerkai Attila

Ám előbb ejtsünk szót a hölgyekről, hiszen náluk már most kezdődik a szezon, bár a ZTE NKK a nyitófordulót kihagyja, lévén, hogy 11 csapatos a mezőny és éppen a zalaiak lettek szabadnaposak ebben a körben. A ZTE NKK így a férfiakhoz hasonlóan jövő vasárnap kezdi majd meg a bajnokságot, méghozzá hazai környezetben, a Cegléd ellen.

Horváth Zsófia ziccerben a ZTE NKK szerdai edzőmeccsén Fotó: Pezzetta Umberto

A Zalakerámia-ZTE KK együttese pedig főpróbát tart szombat délután fél öttől a szintén élvonalbeli Kaposvár ellen. Bencze Tamás, a zalaiak szakvezetője jó előre eldöntötte ezt, mármint, hogy egy héttel a nyitány előtt már bajnoki ritmusban szeretnének edzeni és készülni. Annyi újdonság mégis van ezzel a találkozóval kapcsolatban, hogy a szakvezetés erre az időpontra úgy tervezte, hogy már végleges lesz a keret a három légióssal kiegészülve. Ugyan Julian Norfleet személyében újabb külföldi kosaras érkezett a ZTE KK-hoz, de ő egyelőre még próbajátékon van, így a szombati mérkőzés ebből a szempontból is érdekes lesz.

A találkozót a szezonbérletet váltott szurkolók ingyen tekinthetik meg, a többieknek belépőt kell váltaniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!