Sport

2015.11.25. 18:43

BKG DSE - Kanizsai Vadmacskák SE: Az elejéért volt nagy kár

Nagykanizsa - Mondhatni nagy előnyt adott a Kanizsai Vadmacskák SE a női amatőr NB I-es kosárlabda bajnokságban vendéglátójának, hiszen az utolsó negyedet hiába hozta, az első háromban a BKG túlzottan is elhúzhatott.

Kühne László

BKG DSE - Kanizsai Vadmacskák SE 81-69 (22-13, 21-19, 19-10, 19-27)
Női amatőr NB I-s kosárlabda-mérkőzés. Szigetszentmiklós, 50 néző. Jv.: Gaál I., Horváth Cs.
Kanizsa: Fekete (21/9), Fuisz V. (20/9), Herman A. (8/3), Horváth E. (4), Kardos (13). Csere: Hegyi (3/3), Gutai, Kováts, Zsámár L., Scheiber. Karancz P. Vezetőedző: Gábor Erzsébet.

Ha a staisztikákat vesszük alapul, érdekes kimutatásokat kapunk azon találkozóval kapcsolatban, melyen a tabella hatodikja fogadta a harmadikat. Szerzett labdák terén a Vadmacskák hattal volt jobb ellenfelénél és a BKG héttel több labdát adott el, mint a kanizsai csapat. Ugyanakkor nyolccal több lepattanót szereztek szigetszentmiklósiak és faultok terén a KVSE "termelt jobban" - nyolccal többet... Közeli dobásokból a KVSE 14 százalékkal volt eredményesebb, középtávoliak terén viszont a szentmiklósiak 31 százalékkal voltak eredményesebbek, illetve a vendéglátok a hárompontos kísérleteiket kivétel nélkül bevágták. Így hiába értékesítették jobban például a nagykanizsaiak a büntetőket, a BKG DSE nyerte a találkozót.Jó: Fuisz V.

Gábor Erzsébet: "Fejben egyszerűen nem hangolódtak rá játékosaim a meccsre, már az első félidő első negyedében gondok jelentkeztek, amit az utolsó játékrészben már nem tudtunk javítani."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!