Sport

2016.10.24. 16:40

Csarnok Kupa 2016-ban is

Zalaegerszeg - Idén is új fejezet íródik a legendás megyeszékhelyi teremlabdarúgó sorozat, a Csarnok Kupa történetében. A Városi Sportcsarnokban 700 ezer forintos összdíjazás, értékes tárgynyeremények és izgalmas meccsek várhatók.

Zalai Hírlap Sport

Profik, amatőrök, baráti társaságok, vagy akár cégek labdarúgócsapatai is jelentkezhetnek ebben az esztendőben is a több évtizedes múltra visszatekintő Csarnok Kupára. A nemzetközi tornát december 8. és 11. között rendezik meg a Városi Sportcsarnokban, ahol a csapatok három korosztályi kategória közül (veteránok, öregfiúk, felnőttek) választhatnak.

A nagy hagyományokkal rendelkező sportesemény a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével kerül megrendezésre, és négy napon át várja mindazokat a csapatokat, amelyek szeretnének megmérettetni a parketten, illetve ellesni az ellenfél technikáit, vagy éppen az egyik vándorserlegre és a hozzá tartozó jelentős pénznyereményre áhítoznak. Hiszen a dicsőség mellett és a játék örömén túl a vonzó díjazások ebben az évben is ösztönzőek lehetnek.

Várnak minden csapatot, amely megméretné magát a parketten
Fotó: Archív

Mindhárom kategóriában jelentős pénzjutalomban részesül majd az első három helyezett csapat. A hagyomány jegyében a torna győztese a vándorserleget is hazaviheti, a helyezetteket kupa illeti meg. Tárgyjutalomban részesül a legjobb kapus, a legjobb mezőnyjátékos és természetesen a Csarnok Kupa gólkirálya is.

A Veterán kategória (60 év felettiek) mérkőzéseire 2016. december 8-án kerül sor, míg az Öregfiúk  december 9-én, a Felnőttek pedig december 10. és 11. között csapnak össze. A felnőttek kategóriájába a viadal napján a 16. életévüket betöltők nevezhetnek, természetesen felső korhatár nélkül. Ugyanígy az öregfiúknál is csak a betöltött 34. életév a kritérium. A veteránok (60 év felettiek) esetében viszont a szervezők csapatonként három olyan játékos nevezését is engedélyezik, akik az 58. évüket töltötték be.

A csapatok a kiírás szerint november 20-ig jelentkezhetnek a vetélkedésre az interneten, a www.csarnokkupa.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!