Sport

2016.03.29. 15:06

Cselgáncsérmek Horvátországból - Kilenc ország 51 egyesületének 503 versenyzője között

Nagykanizsa – A horvátországi Szamoborba, nemzetközi utánpótlás cselgáncsversenyre volt hivatalos a Nagykanizsai Judo Klub-Röntgen Kanizsa.

Kühne László

A hét kanizsai versenyző kilenc ország 51 egyesületének 503 sportolója között léphettek tatamira. A korosztályi „kínálat" a 10 év alattitól a 18 évesig terjedt.

A nagykanizsaiak közül aranyérmes lett Sipos Barnabás (10 év alatti fiúk, 24 kg), ezüstérmet szerzett Korcsmáros Luca (10 év alatti lanyok, 25 kg), míg bronzérmesként zárt Nagy Kornél (10 év alatti fiúk, 27 kg), Vaska Botond (10 év alatti fiúk, 38 kg) és Herczeg Zsombor (14 év alatti fiúk, 34 kg).

A kanizsai klub ezzel a csapattal képviseltette magát Szamoborban

– Valóban színvonalas versenyen szerepelhettünk – értékelte a történteket Hóbár Péter, az NJK trénere. – Ráadásul tanítványaink is jól küzdöttek, bár kisebb problémák azért fejben voltak időnként, ezeket a következő edzéseken azért rendbe kell raknunk. A teljességhez tartozik: Herczeg Zsombort eggyel magasabb súlycsoportban versenyzett, úgy lett bronzérmes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!