Sport

2017.05.25. 17:45

Csoportelsők a férfiak - A teke vb-n pénteken a negyeddöntők következnek

DETTENHEIM Csütörtökön befejeződtek a csoportmérkőzések a németországi Dettenheimben zajló teke csapat világbajnokságon. Férfi válogatottunk csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe.

Kerkai Attila

A ZTK-FMvas csapatából a férfi válogatottat erősítő Farkas Sándor, Fehér Zoltán kettősből a csehek elleni, utolsó csoportmérkőzésen Farkas kapott helyet a kezdőcsapatban. A magyarok 6,5:1,5 arányban nyertek, ezzel a csoport élén végeztek, másodikak a csehek lettek. Pénteken a negyeddöntők következnek, a magyar férfi válogatott 15 órakor kezd, ám az csak az esti, lapzárta után véget ért programban derült ki, hogy ki lesz az ellenfele.

Airizer Emeséék pénteken a horvátokkal mérkőznek a vb-n Fotó: K.T.

Mint korábban beszámoltunk róla, a női válogatott is továbbjutott, soraiban a ZTE-ZÁÉV TK együtteséből Airizer Emesével és Hegedüs Anitával. A negyeddöntőt a lányok szintén pénteken vívják, méghozzá a 11.30-kor kezdődő, Horvátország elleni mérkőzéssel.

A győztesek jutnak a szombati elődöntőbe, s ugyanezen a napon rendezik meg mindkét nem küzdelmében a döntőket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!