Sport

2016.12.06. 20:15

Csütörtöktől vasárnapig tart a Csarnok Kupa

Zalaegerszeg - Nem csak teremfutball - kísérő rendezvények, nyereményjátékok, kiállítók is a viadalon. Hatvannégy csapat, közel 200 mérkőzés, gálameccsek és büntetőrúgó-versenyek - ezekből áll össze az idei Csarnok Kupa.

Érdekes programok várnak mindazokra, akik a hétvégén kilátogatnak a Városi Sportcsarnokba, hiszen csütörtöktől vasárnapig számos érdekességgel készülnek a szervezők. Csütörtökön az Öregfiúk 2. (45+) csapatai mérik össze erejüket a vándorserlegért.

Pénteken az Öregfiúk 1. (34+) kategória küzdelmeire kerül sor. A kupa mérkőzései mellett 13 órakor két testvérváros, Zalaegerszeg és Marosvásárhely csapatai csapnak össze gálamérkőzés keretében, majd 18:30-tól a ZTE FC és az ETO FC öregfiúk csapatai lépnek parkettre. De büntetőrúgó-verseny és tombolasorsolás is lesz.

Tavaly decemberben a ZTE 2002-es bajnokcsapata és a Fradi öregfiúk csapott össze, fokozva az izgalmakat az akkori Csarnok Kupán Fotó: Archív

Szombaton a Felnőtt Kategória csoportmérkőzéseivel folytatódik az esemény, a végső győztes kilétére pedig vasárnap derül majd fény. De nem csak (terem)futballból áll az élet: késő délután az Albatrosz Táncsport Együttes növendékei is bemutatják repertoárjukat. 17:45-től ZTE- Videoton öregfiúk összecsapás lesz, illetve ezen a napon is lesz büntetőrúgó-verseny és tombolasorsolás.

Tombolasorsolás keretében a nézők mérkőzéslabdákat, sporteszközöket, fürdőbelépőket, wellness és vásárlási utalványokat nyerhetnek többek közt. A szervezők a gyerekeket Xbox-játékokkal, arcfestéssel, rajzversennyel, ügyességi feladatokkal, kézműves játékokkal várják.

Illetve a 2016-os Csarnok Kupa ideje alatt kiállítók is helyet kapnak majd a galérián és az előtérben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!