Sport

2016.02.03. 14:54

Daru Bence: A nyitányon ott akarok lenni!

Zalaegerszeg - Daru Bencére kihagyás vár, de úgy tűnik, hogy ennyivel megúszta keddi bokasérülését - ezt erősítette meg a ZTE FC támadója is érdeklődésünkre.

Kerkai Attila

Mint hírül adtuk, Daru Bence, a ZTE FC NB II-as labdarúgócsapatának támadója a Lipóton rendezett keddi Nagymegyer elleni felkészülési találkozón bokasérülést szenvedett. A játékost már az első félidő közepén le kellett hozni a pályáról, s a klub vezetői már kedden hazahozták őt az edzőtáborból, hogy minél előbb megkezdhessék a kezelését.

Daru Bence (fehérben) egyelőre pihen, de mielőbb vissza akar térni
Fotó: Pezzetta Umberto

Arról, hogy tulajdonképpen mi történt, magát Daru Bencét kérdeztük, aki szerdán már valamivel jobb kedvében volt. - Az az igazság, hogy nagyon megijedtem, hiszen nekem korábban volt már hasonló szituáció után bokasérülésem - kezdte válaszát az NB II góllövőlistáját társbérletben vezető egerszegi támadó. - Jött felém egy passz, amire visszaléptem, teljes súlyommal a jobb lábamra nehezedtem, de a bokám aláfordult. Egy reccsenést hallottam és fájdalmat éreztem, lüktetett a sérült rész, szóval tényleg megijedtem. Hazajöttem Egerszegre, itt megvizsgáltak, de úgy tűnik, hogy nem sérültek a szalagok, hanem csupán ficamról van szó. Már rá is tudok állni, persze még sántítok, de a biztonság kedvéért egy bokaspecialistával még megnézetjük. Most úgy tűnik, hogy ezt a hetet mindenképpen ki kell hagynom, de az biztos: mindent megteszek, hogy a tavaszi rajton én is ott legyek.

A ZTE FC csütörtökön 11 órától a Sepsi OSK (román III.) együttese ellen játssza újabb felkészülési találkozóját Lipóton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!