Sport

2016.05.21. 18:49

Egy gól döntött a Sárvár javára

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a 32. forduló van soron a hétvégén. Az Andráshida 3 pont reményében utazott Sárvárra, de vereséget szenvedett.

Varga Andor

Sárvár–Tarr-Andráshida 1-0 (0-0)

Sárvár, 150 néző. Jv.: Barna.

Andráshida: Horváth M. – Baráth, Balla, Tóth B., Pesti (Horváth D.) – Szegleti, Kovács Gy. – Pajor (Bandics), Varga (Kovács L.), Horváth T. – Tóth L. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Tóth L. a 69. percben.

Munkában az andráshidai védelem (kékben) a III. Ker. TVE elleni, hazai mérkőzésen. Sárváron egy alkalommal túljártak az eszükön Fotó: Pezzetta Umberto

Előre is sejteni lehetett, hogy az ellenfél kettőzött erővel harcol majd a mérkőzésen, hiszen a tabella alsó régiójához tartozó vasiaknak a a bennmaradás miatt nagyon kellett volna a három pont. Pályázott viszont a győzelemre az Andráshida is ezen a délutánon, szerette volna továbberősíteni pozícióját a középmezőnyben.

Nagy csatát és egészen jó mérkőzést láthattak a nézők, mely csak a hajrához közeledve dőlt el. Ekkor egy felívelt labda lecsorgott a védőkről, a csereként beállt sárvári Tóth László pedig a kapuba vágta azt. A zalaiak becsülettel küzdöttek végig, ebből a szempontból nem lehet hiányérzetük. A játékvezetővel viszont nem voltak tökéletesen elégedettek, több tizenegyest is számon kértek rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!