Sport

2017.03.04. 20:35

Egy zalai pont az NB III-ban

A 21. fordulót játsszák a hétvégén az NB III nyugati csoportjában.

Varga Andor

A két érintett zalai csapat egyaránt tegnap lépett pályára, hazai környezetben. A pontszerzés ezúttal csak a Tarr-Andráshidának jött össze, mely gól nélküli döntetlennel zárt a Csepel ellen. Dobos Sándor, az egerszegiek edzője elmondta: nem a legjobb hangulatban léptek pályára, a csapatból ugyanis Major Máté a pénteki edzésen szárkapocscsonttörést szenvedett, és már meg is operálták. Ettől függetlenül a találkozót a helyzetek alapján meg kellett volna nyerniük.

Középen a hévízi Keresztes Bence (zöld, 24) készül átvenni a labdát

Még csalódottabbak lehettek a hévízi hívek, hiszen együttesük 2:1-es vereséggel hagyta el a pályát az Ajka elleni mérkőzés végén. A gólok a második félidőben estek: a vendégek vezető találatára Polareczki még válaszolt, de a következő gól már a győzelmet jelentette az Ajka számára. Hazai oldalon egyébként utóbbi találat után hevesen reklamáltak, ugyanis a játékvezető úgy engedett elvégezni egy kapuközeli szabadrúgást, hogy a hévízi csapat több tagja egyik földre került társukat ápolta éppen. De ettől még tény: a fürdővárosiak pont nélkül maradtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!