Sport

2017.03.09. 19:15

Elhunyt Boldizsár Gabriella

Nagykanizsa - Életének 69 évében elhunyt Boldizsár Gabriella, aki a nagykanizsai asztaliteniszsport meghatározó alakja volt. Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE vezetőjének soraival emlékezünk rá.

Zalai Hírlap Sport

Boldizsár Gabriella (1948-2017)
Fotó: Szakony Attila

"Veszprémben kezdett asztaliteniszezni, ahonnan Kaposvárra került, ahol az NB I-ben szerepelt, majd Nagykanizsára, a Bútorgyár csapatába igazolt, amellyel felkerültek az első osztályba. Itt játszott egészen a Bútorgyár és a kanizsai női asztalitenisz megszűnéséig. Ez után a Zalaegerszeg következett, ahol az NB I/B-ben játszott. Amikor a Kanizsa Sörgyár csapatával újrakezdtük a női asztaliteniszt, az első hívó szóra jött. Az NB II-ből indulva a legmagasabb osztályba, az Extra Ligába kerültünk. Ennek a sikersorozatnak az egyik főszereplője Gabi volt. Nemcsak játékosként, hanem a fiatalokkal foglalkozó edzőként, az egyesület és a megyei szövetség egyik vezetőjeként, a versenyek szervezőjeként is nélkülözhetetlen volt. Igazi csapatember volt, akire mindig és mindenben számítani lehetett. Nagyon fog hiányozni..."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!