Sport

2017.04.24. 18:05

Elkezdték a szezont a hegyikerékpárosok

A főváros mellett, Nagykovácsiban rendezték meg a közelmúltban a hegyikerékpáros utánpótlás Magyar Kupa sorozat idei első versenyét.

Varga Andor

A seregszemle kiemelt jelentőséggel bír a versenynaptárban, hiszen idénynyitóról lévén szó, a résztvevők itt mérhetik fel, hogyan sikerült a téli felkészülésük. A zalaegerszegi Femat-ZKSE együttesének pedig ebből a szempontból nincs oka panaszra, hiszen versenyzői több elsőséget, illetve érmet is bezsebeltek a viadalon.

Az aranyérmek halmozásában ezúttal a lányokon volt a sor, akik közül Bruchner Regina az U13-as korosztályban különösen jól teljesített: a fiú mezőny menőinél is jobb köridőket futott.

A ZKSE érmes versenyzői (balról): Bruchner Regina, Szücs Júlia, Kálmán Luca, Szücs Borbála, Szabó Léna, Szép Damján
Fotó: ZKSE

A ZKSE eredményei. U9, lányok: 1. Szücs Borbála, 3. Kálmán Luca. Fiúk: 3. Szép Damján, 5. Martonovics Armand, 6. Sebestyén Márton. U11, lányok: 1. Szabó Léna, 2. Szücs Júlia. Fiúk: 4. Kálmán Dániel. U13, lányok: 1. Bruchner Regina, 6. Vitkovich Vanda. Fiúk: 18. Benedek Csongor. U15, lányok: 7. Foki Hanna. Fiúk: 17. Tóth Dominik.

Az utánpótlás Magyar Kupa sorozata Veszprémben folytatódik majd. va

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!