Emléktornán focizott a Dunántúli Postás SE Nagykanizsa csapata

2017. június 19., 08:30 szerző: Kühne László
komment
NAGYKANIZSA A horvátországi Vinkovciban egy emléktornán vett részt a Dunántúli Postás SE Nagykanizsa kispályás focicsapata. A teljes hétvégét felölelő történések során a kanizsaiak spliti, zadari és vukovári gárdákkal kerültek egy csoportba.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- Már jóval több mint tucatnyi alkalommal rendezték meg a horvátországi emléktornát, melynek keretében egy szlavóniai kollégánkra emlékezünk közösen - fogalmazott a dél-zalaiak csapatvezetője, Dervalics György. Majd így folytatta: - A házigazdáktól megtudtuk: még a délszláv polgárháború korszakából datálódik az a szomorú eset, amikor a harcok keretében egy postásra kézigránátot dobtak, a repeszek pedig halálosan megsebesítették az illetőt. Horvát munkatársaink kispályás focitornával emlékeznek azóta is az elhunyt társukra, ennek lehettünk részesei ezúttal mi is.

Nagykanizsai postások Vinkovciban Fotó: DPSE

Nos, a kanizsaiak a csoportmérkőzések során a későbbi győztes Zadartól 1-0-ra kaptak ki, a Split együttesét 4-0-ra verték, a Vukovarral pedig 1-1-es döntetlent játszottak. És úgy végeztek a torna ötödik helyén, hogy a későbbi győztesek a zadariak, a másodikok pedig éppen a vukováriak lettek.

Kühne László

2017. június 19., 08:30 szerző: Kühne László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...