Sport

2015.09.28. 10:43

Ennyit tesz, ha végre bemennek a helyzetek

Zalaegerszeg - Kivágta a rezet a Tarr Andráshida NB III-as labdarúgó csapata, hiszen nem lehet másként értékelni azt, hogy a Csepelt 6-0-ra győzte le a vasárnapi találkozóján.

Kerkai Attila

Dobos Sándor, az együttes vezetőedzője is örült az eredménynek, de még jobban a játékuknak.

- Előzőleg nem volt benne, hogy ilyen simán nyerünk és tartottam is a találkozótól, mert mégiscsak volt egy hétközi kupameccsünk, amelyen csak a ráadásban múltuk felül a Diósdot kezdte ezzel megkeresésünkre a szakvezető. Magában a vasárnapi mérkőzésben viszont már benne volt ez a 6-0-as eredmény. Az első négy helyzetből kettőt értékesítettünk, s ekkor már látszott, hogy nem veszíthetünk. Összességében pedig az előző mérkőzéseinken már javult a helyzetkihasználásunk és a játék is egyre gördülékenyebbnek bizonyult, amire alapozhattunk.

Szegleti Gergely iramodik meg: őt is nehezen tartották Fotó: Pezzetta Umberto

A szakvezető azt is elmondta, a múlt szerdai 120 perces kupacsata érződött játékosain, de igyekeztek olyan felállásban pályára lépni, hogy ezt áthidalják. Mint mindennek, ennek a sikernek is ára lett, aminek viszont ő sem örült.

- Polareczki Roland és Tóth László nagyon jól mozgott, de a többiekre sem lehet panaszom - folytatta. - A srácok érdemes ez a siker, csak sajnos Pesti Attilát elveszítettük. A bokája sérült meg és mentővel kellett kórházba szállítani, s úgy tűnik , hogy a szalagjai szakadtak, bár a pontos diagnózist még nem tudjuk. Azon leszünk, hogy mielőbb visszatérjen a pályára. mellett Tóth László is kapott egy rúgást a combjára, s jókora dudor keletkezett az ütközés helyén, s nem tudjuk, mennyit kell kihagynia.

Az Andráshida legközelebb az MTK II. vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!