Sport

2016.04.29. 15:46

Éremosztás lesz és ZTK-Szeged rangadón

Zalaegerszeg - Utolsó fejezetéhez ér a tekézők Szuper Ligájában a 2015-2016. évi bajnoki szezon: az utolsó fordulót rendezik úgy a nőknél, mint a férfiaknál, Egerszegen például éremosztással.

Kerkai Attila

A nőknél a rájátszás utolsó fordulója előtt áll a mezőny, pontosabban azok, akik ebben még érdekeltek. A ZTE-ZÁÉV TK női együttese a bajnokságot idegenben fejezi be, szombaton a már bajnok Rákoshegyi VSE vendége lesz a már biztos ezüstérmes egerszegi együttes.

A férfiaknál „rendes” bajnoki menetrend szerint ér az utolsó fordulóhoz a mezőny. Szombaton a már biztos ezüstérmes ZTK-FMVas a bajnok Szeged csapatát fogadja. A találkozó után a szövetség képviselői Egerszegen adják át a csapatoknak az érmeiket, így még ünnepélyesebb lesz így ez az utolsó forduló.

Az ifjúságiaknál pedig aranycsata következik, így a felnőtt találkozó előmeccseként 13 órától a jelenlegi első ZTK-FMVas a második Szegeddel dönti el az arany sorsát. Éles csata várható, aki nyer, biztosan bajnok, de az ezüst sorsát még befolyásplja az FTC ifijeinek eredménye is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!