Sport

2015.05.30. 18:26

Ez történik a jövő héten

Zalaegerszeg – A következő hét legfontosabb zalai vonatkozású sporteseményei megyében, illetve azon kívül.

Kerkai Attila

A sport szempontjából mozgalmas lesz az elkövetkező hét nap. Hétfőn például este ünnepnappá is változhat, ha a göcsej SK futsalosai feljutnak az NB I-be, szerdán a labdarúgó megyei Magyar Kupa helyosztóit rendezik. Szombaton Zalaegerszegen hagyományosan megrendezik az országos vidékbajnokságot az atléták számára, vasárnap pedig befejeződik megyei labdarúgó bajnokság sorozata.

JÚNIUS 1., HÉTFŐ

18.30: A Göcsej SK NB II-es futsalcsapata az NB I-es tagságért zajló rájátszás 5. fordulójában az egerszegi Városi Sportcsarnokban a Nyírgyulaj csapatát fogadja.

Gyakorlatilag a teljes bajnoki programot öleli fel a szombati vidékbajnokság, így a távolugrás sem hiányzik majd. Fotó: Pezzetta Umberto

JÚNIUS 3., SZERDA

17.00: A labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőjének bronzmérkőzésén az Angol Focisuli Páterdomb és a lenti TE Sport36 csap össze az egerszegi ZTE-stadionban.

20.00: A labdarúgó megyei Magyar Kupa döntőjében szintén a ZTE-stadionban: Tarr Sprint Andráshida–Hévíz SK.

JÚNIUS 6., SZOMBAT

15.00: Zalaegerszegen, az Városi Sportcentrumkban rendezik meg az atléták Zalaszám Kupa országos vidékbajnokságát (dr. Zumbók Ferenc Emlékverseny) és a WHC Kupa „Ki a legggyorsabb, ki a legkitartóbb atléta" tehetségkutató országos döntőjét (Dömők József Emlékverseny).

JÚNIUS 7., VASÁRNAP

17.00: A labdarúgó megyei bajnokság 2014-2015. évi sorozata a végéhez ér, hiszen valamennyi osztályban az utolsó fordulót rendezik. A megyei I-ben Letenye–Lenti TE Sport 36, Nagykanizsa–Hévíz, Csács-NSE–Szerszámsziget-Zalalövő, Lets Do It Technoroll Teskánd–Műszerautomatika Tótszentmárton, Tarr Sprint Andráshida–Tisza Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót, Szepetnek–Horváth MÉH-Kiskanizsa, Gellénháza –Zalagrár-Pókaszepetk és Femat Csesztreg–Semjénháza találkozókat rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!