Sport

2017.05.29. 16:15

Örömteli ezüstökkel jöttek haza Egerből a Szan-Dia FSC kötélugrói

Nagykanizsa - Egerben rendezték a kötélugrók Bosch Kis és Nagy Mesterek Tornáját, valamint a Demó Kupát. A Szan-Dia FSC kötélugrói értékes második helyezésekkel térhettek haza.

Kühne László

Szabó Péter a férfi nagymesterek 30 másodperces gyorsaságiján 87 lépéssel lett második, a 180 mp gyorsasági alatt 404 lépéssel ért el második helyet, a szabadon választott gyakorlata is második helyezést ért, így összetettben is ezüstérmes helyen végzett.

A Szan-Dia FSC csapata (Erdélyi Lujza, Erdélyi Sára, Sipos Dorka, Ágoston Barbara, Ujj Viktória, Marton Julcsi, Kovács Emese, Horváth Patrik, Szabó Péter, Csermák Tamás, Fritz Dániel és Kalmár Kristóf) szintén második helyezett lett.

Szabó Péter remekel, de nem utazik az Eb-re... Fotó: Szakony Attila

- Nagyon elégedettek lehettünk az eredményeinkkel, versenyzőink igazán kitettek magukért - fogalmazott az egri verseny után az FSC edzője, Vágó Diána.

- Én magam is nagyon büszke vagyok rájuk és arra, hogy a tanítványaimnak mondhatom őket. A kötélugróknak ezzel az idei szezonja lezárult, amit azért igencsak sajnálunk, mivel ez azt jelenti, hogy Szabó Péter anyagi okok miatt nem tud részt venni a portugáliai Európa-bajnokságon...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!