Sport

2016.07.04. 17:45

FK Ural helyett NK Verzej

Zalaegerszeg – Megváltozott a ZTE FC labdarúgócsapatának programja: szerdán Szlovéniában nem az orosz FK Urallal, hanem a szlovén NK Verzejjel találkozik Csató Sándor együttese.

Kerkai Attila

Szerdán játssza első nyári felkészülési mérkőzését az NB II-es rajtra készülő ZTE FC labdarúgócsapata, amely mégsem az orosz I. ligás FK Urallal mérkőzik meg – egyébként az ellenfél a hét végén mondta le a találkozót – hanem a szlovén II. ligás NK Verzejjel. A Muraszombat melletti településen 18 órakor kezdődik majd a találkozó.

A ZTE FC felkészülése tehát zajlik, de még a keret összetétele nem végleges. Wittrédi Dávid válaszát még várják, és ezt hétfőn Ágoston Zoltán ügyvezető újra megerősítette. Továbbá, a klub kölcsönjátékosainak (Szegleti Gergely, Tóth Benjamin, Bíró András, Hársfalvi András) sorsa is még képlékeny.

Ami biztos, hogy az eddig Andráshidán kölcsönben lévő Pajor Imre (szintén kölcsönbe) a Kozármisleny csapatához kerül. A frissen az NB III-ba jutott Hévízzel (az Ajkáról távozó Jánosa Tibor kapus már biztos érkező a fürdővárosiakhoz) is kapcsolatban vannak az egerszegiek.

Címkék#ZTE FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!