Sport

2017.04.08. 17:10

NB III: győzött az Andráshida, bravúros hévízi pontszerzés

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában mindkét zalai csapat szombaton lépett pályára. A Tarr Andráshida hazai környezetben tavaszi első sikerét könyvelte el, a Hévíz SK pontszerzése Kaposváron most bravúrral ért fel.

Kerkai Attila

Tarr Andráshida – Veszprém 2-1 (0-0)

A kiesés elkerüléséért küzdő két csapat  találkozott szombaton, de a Veszprém sokkal jobb sorozatot tudhatott  magáénak  tavasszal, mint az Andráshida, amely idén még csak egy pontot szerzett. Kiegyenlített játék mellett Veszprém szerzett vezetést, de  nem sokkal később Kocsis 65. percben történt kiállítása miatt megfogyatkozott a vendégcsapat. Az Andráshida szinte azonnal kihasználta ezt, hiszen Tóth László egyenlített, majd nem sokkal később Bíró András  megszerezte a győztes találatot. Az Andráshida ezzel egy nagyon fontos sikert könyvelt el, hiszen tavasszal először tudott nyerni.

Gólszerzők: Tóth  L. (66.), Bíró (72.), illetve Bognár (60.).

Kaposvári Rákóczi – Hévíz SK 0-0

Az élcsoportba tartozó Kaposvár ellen a kieső helyen álló Hévíz  nem is számíthatott más mérkőzésre, mint egy rakkolós, küzdelmes találkozóra. A zalaiak a 37. percben Pálfi Dávid kiállítása után (megkapta a második sárga lapját) emberhátrányba kerültek, de innentől hallatlan akarással és fegyelemmel küzdöttek. A mezőnyfölényben játszó Kaposvár nem tudott gólt elérni, Jánosa Tibor kapus bravúrokat mutatott be, vagy mindig volt egy láb, amely megakadályozta a hazai találatot. A  Hévíz nagyon értékes pontot szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!