Sport

2017.03.10. 16:05

Göcsej SK: indul és zárul egy szakasz

Zalaegerszeg - A Göcsej SK első osztályú futsal csapatainak az elmúlt fordulóban biztossá vált, hogy az alsóházi rájátszásban lesznek érdekeltek. A női csapat vasárnap idehaza 20 órakor az első mérkőzését játssza a bentmaradás kiharcolásáért a DEAC csapatával, a férfiak hétfőn a Bőny vendégei.

Jóna István

- Nem lesz könnyű dolgunk, mivel a rájátszásban eltörlik az eddig megszerzett pontjainkat és a tabellán elfoglalt helyezés alapján 5-4-3-2 pontokkal indulnak a csapatok. Eltűnik tehát az előnyünk és egy vereséggel akár a kieső helyre is kerülhetünk - vázolta fel a női csapat helyzetét Major Gábor edző.

A lányok további ellenfelei az Árkád Győr és az Airnergy FC lesz. A körmérkőzések után az utolsó helyezett csapat kiesik az NB I-ből, míg az utolsó előtti osztályozót játszik az NB II-es bajnokság legjobbjával, míg az első két helyezett megőrzi az első osztályú tagságát.

A Göcsej SK férfi együttesére (szemben) idegenbeli meccs vár Fotó: Pezeetta Umberto

A férfiaknak még egy találkozó hátra van az alapszakaszból a sereghajtó Bőny ellen idegenben. Mindenképpen nyerni szeretne Bagó Gábor együttese, hogy a legjobb pozícióból várhassa az alsóházi rájátszást.

A találkozót március 13-án, hétfőn rendezik Győrben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!