Sport

2017.02.18. 19:45

Győri győzelem Andráshidán

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi nyitányán védelmi hibák után győzött a feljutásra pályázó Győri ETO a Tarr Andráshida vendégeként.

Zalai Hírlap Sport

Tarr Andráshida-ETO FC Győr 0:2 (0:1)

Zalaegerszeg, 300 néző. Jv.: Tuczai.

Andráshida: Horváth M. - Horváth T., Kalamár, Major, Balla (Varga) - Marsai ( Horváth Dániel), Simonfalvi, Bíró (Ferencz), Szegleti - Tóth L., Vittman. Edző. Dobos Sándor.

Gólszerzők: Beliczky, Major (öngól). Kiállítva: Szegleti, illetve Rácz.

Megerősített rendezői gárda és a rendőrség is várta a győri szurkolókat. A találkozó első 15 perce kiegyenlített játékot hozott. A győri ultrák akkor sem gurultak be , amikor a játékvezető a félidő közepén kiállította Ráczot. Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, de Major fejesét fogta a vendégek kapusa. A győriek az első hazai védelmi bakit kihasználták és a beugró Beliczky pár lépésről lőtt a kapuba, 0:1. A félidő hajrájában tovább csökkenhetett volna az ETO létszáma, amikor Kabát utánarúgott ellenfelének, de megúszta sárgával.

Bíró András, az Andráshida játékosa indul meg Varga Róbert mellett

Fordulás után a vendégek kontrákra rendezkedtek be, kapufát is lőttek. A házigazdák mezőnyfölényben játszottak, de helyzetet nem sikerült kialakítaniuk a győriek kapuja előtt. Egy vendégkontra végén Szegletit állította ki a játékvezető, a győriek győzelmüket egy öngóllal biztosították be. Major gurította el a labdát a kifutó Horváth M. mellett, 0:2. A jobb játékoskerettel rendelkező vendégek két védelmi hiba után vitték el a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!