Sport

2016.01.23. 17:51

Győzelem hóesésben

A ZTE FC az első hazai felkészülési mérkőzését vívta az új esztendőben és egy öngóllal sikerült legyőznie az NB III Közép-csoportjának listavezetőjét, a Kozármislenyt.

Bozó Péter

ZTE FC–HR-Rent Kozármisleny 1–0 (1–0)

Zalaegerszeg, 50 néző.

ZTE FC: 1. félidő: Kovács D. – Gyagya, Króner, Szalkai, Patvaros, Simonfalvi, Wittrédi, Bailo, Babati (Sundas, 20.), Horváth R., Ekker. 2. félidő: Szappanos – Varga M., Forgács, Fodor, Sundas, Szalkai (Gottfried, 77.), Bailo (Fujsz, 60.), Króner, Szakály, Horváth R., Ekker (Végh G., 70.). Vezetőedző: Csank János.

A mérkőzés havazásban kezdődött, az első félidőben főként a küzdelem dominált. Kevés helyzet alakult ki, a 7. percben egy szerencsés öngóllal szerzett vezetést a ZTE. Ekker elgurította a kapus mellett a labdát, Fenyvesi megpróbált felszabadítani, azonban épp csapattársát, Fellait találta telibe, akiről a hálóba pattant a játékszer.

A második játékrész elején fölénybe került a Kozármisleny, de nem tudta gólra váltani a helyzeteit, majd a mérkőzés végére átvette az irányítást a Zete. A hosszabbításban még egyenlíthettek volna a vendégek, azonban Szappanos védett, így végül a ZTE 1–0-ra nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!