Sport

2016.09.30. 20:21

Győzött a Falco KC-Center nélkül is jól kosaraztak a sárga-feketék

Komárno - Második szlovákiai edzőmeccsét megnyerte a Falco KC Szombathely NB I-es kosárcsapata.

Tóth Gábor

Csütörtökön a BC Komárno vendégeként kapott ki (76-83) a sérült centere, Ray Turner nélkül játszó Falco. Sokat nem pihentek a sárga-feketék, hiszen pénteken ismét pályára léptek, ismét Komáromban, a szintén a szlovák élvonalban edződő Nyitra ellen - Turner ezt a meccset is kihagyta.

Falco KC Szombathely-SPU Nitra 83-70 (18-18, 18-24, 26-14, 20-14). - Komárom, felkészülési kosárlabda-mérkőzés.

Falco: Medford 9/3, Govens 21/6, Váradi B. 20/6, Pusztahvar 10/3, Tóth N. 19. Csere: Kovács P. 2, Bognár 2, Simon K. -, Hódi -. Edző: Szrecsko Szekulovics.

Az első félidő ki-ki meccset hozott, a második félidőben viszont állva hagyta ellenfelét a láthatóan jó erőben, jó formában lévő, ezúttal ráadásul remekül dobó Falco - több kifejezetten jó egyéni teljesítmény is akadt a szombathelyiek soriban. A Falco a 2016/2017-es bajnoki szezon előtt több edzőmeccset már nem játszik.

- Ez a két mérkőzés remek erőfelmérő volt, ráadásul omoly terhelést is kaptak a fiúk - fogalmazott Szrecsko Szekulovics, a Falco KC mestere. - A Nyitra elllen kicsit lassan kezdtünk, fokozatosan lendültünk bele - önbizalomnövelő győzelmet aratunk. Örülök, hogy tudtuk pótolni a hiányzó Turnert. Hasznos volt ez a két nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!