Sport

2017.02.20. 15:05

Három aranyat hoztak Szlovéniából

Zalaegerszeg - A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület (ZSKE) versenyzői hétvégén a szlovéniai Ruséban értek el kimagasló eredményeket.

Kerkai Attila

A Shotokan Karate-do International Federation (SKIF) szlovéniai szervezete a 40. alkalommal rendezte meg tradicionális karate versenyét a Rusében. Hat ország 400 nevezője indult, a magyar színeket a ZSKE két versenyzője képviselte eredményesen.

Lőcsei Lili, Molnár Tamás edző és Kovács Dominika Hanna Fotó: ZSKE

Lőcsei Lili a 12 év alatti kategóriában, formagyakorlatban aranyérmes, kumitében bronzérmes lett. Ami kitűnő eredmény tőle, hiszen 9 évesen a nálánál idősebb versenyzők ellen volt sikeres. Kovács Dominika Hanna a 12-14 éves korcsoportban, formagyakorlatban az első helyen végzett, s fölényére jellemző, hogy minden fordulóban 5:0-as bírói döntéssel nyert és a döntőben is kimagasló pontszámmal verte az erős mezőnyt. Dominika indult a 14-17 éves korcsoportban is és formagyakorlatban szintén aranyérmes lett.

A Ruse Cup-on így a ZSKE 3 aranyat- és egy bronzérmet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!