Sport

2017.03.16. 20:24

Három meccsre hét pont a KVSE hátránya

Hazai medencében győzött, Szombathelyen viszont kikapott a Kanizsa VSE OB I B-s férfi vízilabdacsapata.

Kühne László

Kanizsa VSE– Kaposvári VK II 18-10 (3-2, 5-2, 3-3, 7-3)

Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Lázár A., Pintér J.

Kanizsa: Kiss Cs. – Klie 1, Rábavölgyi 4, Albert 3, Cserdi I. 2, Kaszper dr. 2, Szepesi 3. Csere: Pelle (kapus), Virt M., Bakó, Molnár D., Kéri 1, Kis Zs. 1, Skriba 1. Edző: Simonka Ferenc.

A kanizsaiak alaposan megszórták a tabellán jóval mögöttük tanyázó ellenfelet.

Jók: az egész csapat.

AVUS Szombathely– Kanizsa Vízilabda SE 8-7 (0-1, 1-0, 6-3, 1-3)

Szombathely, 50 néző. Jv.: Füzesi, Homonnai.

Kanizsa: Pelle – Kaszper dr. 1, Cserdi I., Szepesi 3, Albert, Klie, Rábavölgyi. Csere: Bakó 2, Skriba, Molnár D., Virt M., Kéri 1, Gulyás dr. Edző: Simonka Ferenc.

A kanizsaiak lassítani próbálták a hazaiakat, keményen védekeztek és türelmesen támadtak. A második negyedben a dél-zalaiak taktikája továbbra is működött, Cserdi Istvánt viszont cserével végleg kiállították. A harmadik nyolc percben változott a játék képe, a KVSE meglépett két góllal, aztán viszont megtört valami a zalaiaknál, és a hazaiak a vezetést is átvették. A folytatásban már csak egyszer volt egyenlő az állás.

Simonka Ferenc: „A bajnokság egyik legjobb, legszínvonalasabb meccsét játszottuk, egy negyednyi kihagyás okozta a vesztünket. Még három meccs van az alapszakaszból, és hét ponttal vezet előttünk a Honvéd.”

Jók: Pelle, Szepesi, Bakó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!