Sport

2016.07.20. 16:40

Hazai siker a tizediken

Teskánd - A megyeszékhely melletti településen az idén is megrendezték a hagyományos négyes labdarúgótornát, amelyen a házigazda teskándi csapat győzött.

Kerkai Attila

A X. Lets Do It Technoroll Kupa immár a Németh István Emléktornát is magába foglalta, és a Lets Do It Technoroll Teskánd megyei I. osztályban szereplő együttese mellett a megye II-es Böde, valamint a Vas megyei első osztályban szereplő két csapat, a Vasvár és a Lukácsháza vett részt rajta. A négy csapat 2x30 perces mérkőzéseket vívott egymással a tornán, ahol a két elődöntő után következtek a helyosztók.

A nézők szoros csatákat láthattak, hiszen nem születtek nagyarányú győzelmek. Az elődöntők során a Teskánd egy góllal győzte le a Lukácsházát, így a fináléba jutott, a másik ágon a Vasvár nyert a Böde ellen. A torna döntőjében aztán a Teskánd Szabó Benjamin első félidőben szerzett találatával győzött.

Az elődöntőben sárga jelzőtrikóban a Teskánd csapata a Lukácsháza elleni találkozón Fotó: Teskánd KSE

Az elmúlt évekhez hasonlóan jó iramú, jó hangulatú torna kerekedett a rendezvényből, amelyért a Teskánd KSE vezetősége köszönetét fejezte ki a pályára lépett csapatoknak és a megjelent szurkolóknak is.

Elődöntők:

Lukácsháza SE-Teskánd KSE 0-1 (0-0). Böde SE-Vasvár VSE 0-2 (0-2).

Bronzmérkőzés:

Böde SE-Lukácsháza SE 4-2 (2-2).

Döntő:

Vasvár VSE-Teskánd KSE 0-1 (0-1)

A végeredmény: 1. Lets Do It Technoroll Teskánd (A győztes csapat tagjai: Osbáth Balázs, Vas Martin, Magyar András, Gulyás Bálint, Sziráki Péter, Luki András, Szabó Benjamin, Zsuppán Krisztián, Toplak Balázs, Major Jenő, Kecskés Máté, Vizsy Bence, Pergel Dávid, Németh Norbert, Millei Alex, Sopronyi Balázs, Standi Dániel, Hadrik Tamás, Megyesi Xavér. Edző: Mándli Péter.), 2. Vasvár, 3. Böde, 4. Lukácsháza.

Különdíjak. A torna legjobb játékosa: Magyar András (Teskánd KSE). A legjobb kapus: Smolczer Róbert (Vasvár VSE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!