Sport

2016.10.23. 12:50

Hétfőn is várják a nézőketa ZTE NKK és a BEAC meccsére

Zalaegerszeg - Hétfőn újra hazai pályán szerepel a ZTE NKK NB I A-csoportos női kosárlabda csapata, amely 18 órától a BEAC-Újbuda együttesét fogadja.

Kerkai Attila

Eddig a kellemes meglepetés kategóriájába tartozik a ZTE NKK szereplése. Nem mintha ne lett volna benne a pakliban az, hogy két győzelemmel és egy vereséggel álljon Gáspár Dávid együttese a 4. forduló előtt, de például a szerdai Vasas elleni mérkőzésen is olyan erényeket mutattak a lányok, amivel a vártnál biztosabban győztek. S hogy miként vélekedik erről a szakvezető? Erről is megkérdeztük az újabb fellépés előtt.

Kirby Burkholder (fehérben) játéka továbbra is meghatározónak számít a ZTE NKK csapatánál, hétfőn is sokat vállalhat magára      
Fotó: Katona Tibor

- A Cegléd elleni győzelmet annak ellenére is bravúrnak tartom, hogy azért számítottam is rá, a Vasast pedig úgy győztük le, hogy volt hullámvölgyünk, de aztán megint növelni tudtuk az előnyt - mondta el a felvetésre Gáspár Dávid. - Annyit mondtam viszont a lányoknak, hogy meg kellene még tanulnunk a megszerzett előnyt tartani, sőt, ha lehet, még rá is tudjunk tenni arra.

Mi olyan csapat vagyunk, amely senkit sem vehet félvállról, s ennek szellemében folytatjuk a munkát. A BEAC-Újbuda egy fiatalokból álló társaság, benne korosztályos válogatottakkal, akik arra törekednek, hogy stabil NB I-es játékosokká váljanak. A mi céljaink ismertek, ezért hazai pályán feltétlenül győzelmet várok a lányoktól azzal együtt, amit az előbb mondtam: senkit nem vehetünk félvállról, s ezt a hibát a BEAC ellen sem akarjuk elkövetni.

A találkozót tehát hétfőn 18 órától rendezik, és Gáspár Dávid azt még megjegyezte: nagyon örülnek annak, hogy a korábbiaknál mintha többen lennének meccseiken, köszönhetően annak is, hogy a szezonban ingyenessé tették a mérkőzéseiket látogatását, mert a hangulat is jobb így.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!