Sport

2016.08.04. 18:20

Hétfőn Király Gábor a vendég Kanizsán

Nagykanizsa - A válogatottságtól a napokban visszavonult Király Gáborral hétfőn Nagykanizsán találkozhatnak az érdeklődők, aki a nevével fémjelzett kapusiskolával érkezik a dél-zalai városba.

Kerkai Attila

Király Gábor az egyik legnépszerűbb magyar labdarúgó, ami az idei Európa-bajnokság kapcsán is lemérhető volt. Nemcsak a kapuban nyújtott teljesítménye, de pályafutása és sportemberi magatartása okán is joggal lehet példakép minden hazai labdarúgónak.

Hétfőn pedig Nagykanizsán, az Olajbányász-pályán személyesen is találkozni lehet majd vele, persze csak akkor, amikor nem tart edzést... Merthogy, a Király Gábor Kapusiskola road show-ja először érkezik Zalába - minderről id. Vlaszák Géza, az esemény szervezője számolt be.

Király Gábor népszerűsége semmit sem csökkent azzal, hogy elköszönt a válogatottól Fotó: archív

Korábban lehetett jelentkezni a kapusiskola hétfői programjába, s mint Vlaszák Géza elmondta, mindenkit nem is tudnak fogadni, olyan nagy volt az érdeklődés a 10-18 éves korosztály tagjai sorából. Ráadásul nemcsak helyből, de a régióból érkeznek a kapustehetségek, akiknek hétfőn Király Gábor mellett társai, így Hegedüs Péter, Németh Gábor és ifj. Vlaszák Géza tart két edzést a rutinos oktatói gárda .

- Az UFC Nagykanizsa elismerése is, hogy hozzánk jönnek először a megyében Király Gábor és társai - mondta id. Vlaszák Géza, mint a házigazda. - Azt hiszem, élvezetes nap lesz a hétfői mindenki számára, hiszen Király Gábor tényleg az a labdarúgó, aki példakép lehet a jövő generációjának. És várunk minden érdeklődőt az edzésekre, persze ők csak a pálya széléről kísérhetik figyelemmel a munkát.

Ami a programot illeti, 10 órától edzés az Olajbányász-pályán, majd 11.15-től Király Gábor sajtótájékoztatót tart, s ott lesz lehetőség találkozni vele és autogramokat kérni. Délután 15 órától pedig újabb edzést tartanak a kapusok a fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!