Sport

2017.01.12. 16:54

Hévízen és Lentiben is teremfutball

Hévíz/Lenti - A teremlabdarúgó szezon közepén járunk, így a hét végén több helyszínen is rendeznek tornákat.

Kerkai Attila

Nagykanizsa mellett lentiben és Hévízen is. A kanizsai eseményről, a VI. Szabadics Kanizsa Kupa részleteit a szomszédos hasábokon ismertetjük. Lentiben 27 csapat nevezett a VII. Sporttigris Kupa Amatőr Teremlabdarúgó Tornára. A sorszámból kitűnik, hogy lassan ez a viadal is már hagyományosnak nevezhető és mint Németh Róbert főszervező elmondta, most is sikerült változatos mezőnyt összehozniuk.

A küzdelmek szombaton 12 órakor kezdődnek a lenti Arany János iskolában, vasárnap pedig reggel 9 órától folytatódnak egészen az esti órákig, vélhetően jó szórakozást nyújtva a térségben élő sportbarátoknak. Hévízen még egy ennél is régebbi múltra visszatekintő teremtornát rendeznek, méghozzá az öregfiúk számára.

Szombaton rendezik ugyanis meg a XVI. Senior Öreg Gólyák Teremtornát a Városi Sportcsarnokban. A szervezők tájékoztatása szerint 16 együttes vesz részt a küzdelmekben és a térség csapatai mellett érkeznek együttesek nemcsak a környező megyékből, hanem távolabbról és a fővárosból.

A 80-as és 90-es évek labdarúgói alkotják a csapatokat, hiszen a korhatár 44 év felett van. Az egész napos meccsdömping a szombati, 19 órakor kezdődő döntővel csúcsosodik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!