Sport

2015.10.09. 16:34

NB III labdarúgás - Hidai napok jönnek

Andráshida - A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában szereplő Tarr Andráshida szombaton 15 órától a Balatonfüredet fogadja. Dobos Sándor és csapata egy szép siker után van és egy nagy meccsre készül a bajnokit közbeiktatva.

Kerkai Attila

A Tarr Andráshida a legutóbbi fordulóban az MTK-Budapest II. csapatát idegenben győzte le 3-1-re, ami nagy fegyvertényt takar. Mindezt szeretné is meglovagolni az Andráshida szombaton idehaza, de kellő szerénységgel.

- Az utolsó előtti Balatonfüredet fogadjuk, vagyis ez a találkozó kötelező győzelemnek tűnik, de akkor lenne nagy baj, ha ezt így is gondolnánk - vélte Dobos Sándor vezetőedző. Nagyon szép, amit a csapat az elmúlt hetekben produkál, de csak akkor fogunk nyerni idehaza, ha ugyanazzal az alázattal dolgozunk, mint eddig. Győzni szeretnénk, hogy még több pontot gyűjtsünk, hiszen ez a cél.

A hidaiak (kékben) legutóbbi hazai meccsükön 6-0-ra nyertek a Csepel ellen. Talán túlzás lenne elvárni szombaton is hasonló eredményt, viszont győzni kell,  és ezt edzőjük is így gondolja Fotó: Pezzetta Umberto

Közben az Andráshia már a szerdai (14.00), hazai rendezésű Videoton elleni Magyar Kupa-találkozóra is készül. A bajnokot fogadják, ami nagy szó a klub életében.

- Ez a találkozó is foglalkoztatja már a fiúkat és a szurkolókat is, így nagyon remélem, hogy sokan jönnek majd ki a mérkőzésre szerdán. Jó lenne egy remek hangulatú mérkőzést játszanunk a Vidivel, s ez is a célunk - mondta Dobos Sándor.

Az Andráshida együttesében többen sérültek. Pajor Imre, Kovács László Pesti Attila még nem játszhat, Tóth László sem teljesen egészséges, de vele számol a szakvezetés, és Balla Ádám is már kispados lehet, ahogy a betegségéből felépült Tóth Benjamin is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!