Sport

2017.01.21. 20:40

Honvéd és vasi siker az emléktornán (frissítve)

Szombaton ismét benépesült az egerszegi sportcsarnok játéktere, ahol a Szabó Rezső Emléktorna második felvonását rendezte meg a ZTE FC utánpótlásszakága.

Kerkai Attila

Az U12-es korosztályban a piros felsőben látható Bp. Honvéd nyert Fotó: Szekeres Péter

Egy hete az U10 és U11-es korosztályok mérték össze tudásukat, ezúttal az U12 és U13-as évjáratok voltak soron. Mindkét korosztályban erős nemzetközi mezőny jött össze, végül a 12 éveseknél a Bp. Honvéd nyert, itt a ZTE FC ötödik lett, a 13 évesek korosztályában pedig az Illés Akadémia bizonyult a legjobbnak a második ZTE FC előtt.

Frissítés:

U12-es korosztály, végeredmény:

1. Budapest Honvéd,
2. Pécsi MFC,
3. Slaven Belupo (horvát),
4. ZTE FC,
5. NK Maribor (szlovén), Ű
6. Maros megye (romániai). Különdíjak.
Legjobb kapus: Varga Dániel (Pécsi MFC). Legjobb játékos: Tóth Alex (Budapest Honvéd). Gólkirály: Papp Csongor (ZTE FC). Legjobb hazai játékos: Vékony Bence.

Az U13-as korosztály küzdelmei hasonlóan színvonalasan és szorosan alakultak. A ZTE FC itt a második helyen végzett, de csak kicsivel szorult a győztes Illés Akadémia mögé. 

U13, a végeredmény:

1. Illés Akadémia,
2. ZTE FC,
3. GAK Graz (osztrák),
4. NK Maribor (szlovén),
5. Slaven Belupo (horvát),
6. Kaposvári Rákóczi. Különdíjak.
Legjobb kapus: Sinkó Máté (ZTE FC). Legjobb játékos: Matthias Gresmik (GAK Graz). Gólkirály: Tama Gergő (Illés Akadémia). Legjobb hazai játékos: Pálinkás Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!