Sport

2016.07.24. 18:30

Idegenben nyert a Hida

Zalaegerszeg - Megyénk két, az NB III-as szezonra készülő csapata közül a Tarr-Andráshida Sárváron, a Hévíz pedig itthon játszott edzőmérkőzést szombaton.

Varga Andor

Sárvár-Tarr-Andráshida 2-3 (0-0)

Sárvár, 50 néző.

Andráshida: Kámán (Koltai) - Horváth T., Török, Takács, Pesti (Horváth Dávid) - Horváth Dániel, Kovács K. (Marsi), Szegleti, Varga (Kónya) - Bíró, Tóth L. (Ferencz). Edző: Dobos Sándor.

A vendégek gólszerzői: Horváth Dániel, Bíró (2).

A szintén a hazai harmadik vonal Nyugati-csoportjában érdekelt vasiak ellen a második félidő elején került hátrányba az Andráshida. Addig egyenlő erők küzdelme zajlott, a folytatásban azonban a vendégek átvették az irányítást és 3-1-re fordítottak. Sőt, a hazaiak szépítő gólja ellenére győzniük is sikerült - bár most még nem ez a lényeg, sokkal fontosabb az egyre olajozottabb csapatjáték.

Hévíz-Szekszárd 0-2 (0-1)

Hévíz, 100 néző.

Hévíz: Jánosa - Tóth B., Szabó, Major, Rácz - Szántó, Szi-Péter, Pálfi P., Tóth G., Nedelkó - Pálfi D. Cserék: Czibor, Kovács Gy., Bohata, Bolla. Edző: Székely Tibor.

A Hévíz SK futballcsapata számára (zöld-fehér szerelésben Szi-Márton) az elmúlt hét jelentette a csúcsterhelést a felkészülésben Fotó: Katona Tibor

Jó iramban kezdték a mérkőzést a csapatok. A Hévíz ebben az időszakban több szép akciót is vezetett, ám egy védelmi megingás után a vendégek szereztek vezetést. A szünetben az NB III Közép-csoportjához tartozó Szekszárd teljes sort cserélt, de ettől a hazaiaknak nem lett könnyebb a dolguk.

Az összecsapás után Székely Tibor, a Hévíz trénere azt mondta: a két csapat közti frissességbeli különbség elsősorban a támadójátékban volt tetten érhető. Ettől függetlenül szerinte mentálisan erős hazai csapatot láthattak a pályán a szurkolók.

Címkék#foci#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!