Sport

2017.02.07. 17:13

Idehaza a Kondex Kupáért

Zalaegerszeg – Újabb fedett pályás eredményekről kaptunk híreket, melyeket az egerszegi atléták értek el idehaza és külföldön. A Zalaszám-ZAC pedig már készül a szombati, hazai rendezésű XII. Kondex Kupára is.

Kerkai Attila

Bécsben formaellenőrző versenyen vett részt a Zalaszám ZAC három válogatott atlétája. Ferenczi Melinda 60 m-en 7,73 másodperccel, 200 m-en pedig 24,85 mp-es idővel 5. helyen végzett. Balogh Péter ugyancsak ötödikként ért célba 60 m-en 7,10 mp-es teljesítménnyel. Az első éves ifjúsági korú Dienes Mátyás két egyéni csúcsot is futott: 60 m-en 7,30 mp, 200 m-en 23,64 mp most már a legjobb eredménye. Budapesten, a MASZ versenyen 800 m-en rajthoz állt Ott Benjamin, a ZAC középtávfutója is. Bátor futással, fedett pályán egyéni csúccsal a 4. helyen végzett 1:53,09 perces idővel. Szombaton pedig hazai környezetben is bizonyíthatnak az egerszegi atléták, ugyanis egy hagyományos viadallal folytatják fedett pályás szereplésüket. Délelőtt 11 órakor kezdődik a XII. Kondex Kupa Zalaegerszeg nyílt fedett pályás atlétikai bajnoksága. Az egerszegi futófolyosón megrendezésre kerülő versenyen a Zalaszám-ZAC atlétái emlékeznek a 2006-ban alkotó erejének teljében elhunyt kiváló szakemberre, a ZAC alapítójára, Kauzli Józsefre. A verseny fő díját, a Kondex Kupát Kondor Zsolt ajánlotta fel a legtöbb győzelmet elérő egyesületnek. A Kauzli József Vándorserleget a legjobb gátfutó veheti át Kauzli Józsefnétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!