Ifj. Nagysolymosi Sándor bronzéremet szerzett a veterán cselgáncsozók világbajnokságán

2015. szeptember 24., 16:00 szerző: Kerkai Attila fotós: Katona Tibor
komment
Zalaegerszeg - Remek zalai sikert hozott a veterán cselgáncsozók világbajnokságán a 81 kg-osok küzdelme: ifj. Nagysolymosi Sándor, a Zalaegerszegi Judo SE versenyzője bronzérmet szerzett.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az M1-es kategóriában (30-35 évesek) indult ifj. Nagysolymosi Sándor a hollandiai világbajnokságra nagyon jó előjelekkel készülhetett, hiszen augusztusban nem kisebb bravúrt vitt véghez idehaza, mint azt, hogy megnyerte a felnőtt magyar bajnokságot.

Ifj. Nagysolymosi Sándor a vb-n is nagyot küzdött Fotó: Katona Tibor

Azóta is keményen készült az Amszterdamban rendezett vb-re, ahol a 26 versenyzőt felvonultató mezőny első fordulójában erőnyerőként kezdett, aztán a második körben a későbbi győztes franciával Mori Thibault-tal került szembe. Aki a meccs első percében lefejelte, a magyart, akinek ettől kisebb agyrázkódása lett és felrepedt a szemöldöke. A hosszas orvosi ellátás után folytatódott mérkőzésen, de már nem tudta hozni a megszokott formáját Nagysolymosi, így kikapott. A meccs után három öltéssel összevarrták a szemöldökét és szerencsére az orvos engedélyezte a további versenyzést. A vigaszágon az orosz Anikint egy gyönyörű dobással legyőzve újra a „régi” volt az egerszegi sportoló. A következő ellenfelét a holland Croese-t is ipponnal győzte le a 2. percben. A jó széria folytatódott a bronz meccsen is, amikor 2 wazarival verte az algír Abadla-t, így a harmadik helyen zárt.

Kerkai Attila

2015. szeptember 24., 16:00 szerző: Kerkai Attila fotós: Katona Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...