Sport

2015.07.28. 16:52

Ismételt a Zalalövő - Újra megrendezték a 9. Hári László Emléktornát

Nagykanizsa - A bagolai sportpályán kilencedik alkalommal került megrendezésre a Hári László Labdarúgó Emléktorna, melyen négy csapat mérkőzött a kétszer harminc perces találkozók keretében.

Kühne László

A Nagykanizsa-Bagola VSE, a Bagola-öregfiúk, a Szerdahely FC, valamint a Szerszámsziget-Zalalövői TK együttese a két úgymond elődöntőbeli párosítással kezdett. A Bagola VSE Bagola-öregfiúk találkozón a megyei harmadik ligás legénysége győzött 6-0-ra, míg a ZTK 10-0-ra verte a tótszerdahelyieket. A harmadik helyet a szintén harmadik vonalbeli SZFC 3-0-val szerezte meg a helyi öregfiúk ellen, míg a döntőben az Ostrom János vezette tavalyi győztes megye egyes Zalalövő 2-0-val volt jobb a Bagola VSE-nél.

A tornán a legjobb kapus Meggyesi Márk (Szerdahely), a legjobb mezőnyjátékos KisHarmadás Gábor (Zalalövő), míg a legjobb öregfiú Domján József (Bagola-öregfiúk) lett. A torna gólkirályi címét Darabos Benjámin (Zalalövő) szerezte meg hat találattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!