Sport

2016.08.26. 17:20

Jánosa Tibor " hazatér "

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában mindkét zalai együttes idegenben szerepel. A Hévíz kapusának, Jánosa Tibornak biztosan különleges élmény lesz szombaton Ajkán fellépni.

Kerkai Attila

A 37 esztendős János Tibor a nyáron igazolt Hévízre, előtte nyolc szezonon át az Ajka kapuját őrizte úgy, hogy közben mindvégig Keszthelyen élt. A szombaton 19 órakor kezdődő találkozóról kérdezve pedig gyorsan megegyeztünk vele: különleges meccs lesz ez az ő szempontjából.

Jánosa Tibor itt az Ajka mezében, de most vendég lesz
Fotó: Szekeres Péter

- Hogyne, hiszen sok embert megszerettem Ajkán és talán ők is engem, de most ellenfélként térek vissza - helyeselt Jánosa Tibor a felvetésre. - Ismerek minden fűszálat a pályán, de ez érthető. Nincs jó passzban volt csapatom, hiszen még nincs győzelme, csak két döntetlenje. Mi ugyan kikaptunk legutóbb, de érzem, hogy a csapat egyre fejlődik, s győzni megyünk Ajkára. Remélem egy jó hangulatú meccs lesz.

A Tarr Andráshida együttese ugyancsak szombaton (17.30) a Csepel vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!