Sport

2016.04.29. 15:19

Jobbak voltak a hazaiak - A dél-zalaiak szombaton a listavezető Neptun ellen javíthatnak

Nagykanizsa - Rosszul sikerült a férfi OB I B-s vízilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának kezdete a Kanizsa VSE számára, hiszen nagy különbségű vereséget szenvedett az YBL vendégeként.

Kühne László

YBL WPC - Kanizsa VSE 10-4 (1-1, 5-2, 2-1, 2-0)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, rájátszás az 1-8. helyért. Budapest, 50 néző. Jv.: Kiss A., Csizmadia Zs.

Kanizsa: Pelle - Bakó, Cseh 1, Klie, Virt M., Kaszper G., Cserdi I. 1. Csere: Szécsi, Gulyás A. 1, Kéri 1, Kis Zs., Molnár D. Edző: Simonka Ferenc.

A tabellán harmadik helyezetthez látogatott az amúgy ötödikként a felsőházba rangsorolt Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-csapata. A tervek kanizsai oldalon a legjobb háromba kerülésről szólnak, ettől függetlenül a vendéglátók esélyesebbnek tűntek és azt a találkozón bizonyították is, hogy azok is voltak. A kiegyenlített első negyed után a második lett a döntő játékrész a meccs szempontjából, hiszen akkor a hazaiak felpörgették a ritmust. Ezt a nagykanizsaiak már nem tudták orvosolni és a még hátralévő két felvonást is nyerte az YBL. A dél-zalaiak szombaton délelőtt éppen a listavezető Neptun ellen javíthatnak hazai környezetben.
Jók: senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!