Sport

2017.02.10. 17:40

Jól sikerült amatőr párosverseny

Zalaegerszeg - A ZTE Tenisz Klub szervezésében páros teniszversenyt rendeztek a Decathlon Kupáért. A küzdelmek már a felújított teniszsátorban zajlottak.

Kerkai Attila

Az eseményre helyi szinten óriásinak is nevezhető érdeklődés mutatkozott, így a 21 hazai induló mellett összesen 19 versenyző érkezett Nagykanizsáról, Keszthelyről, Szombathelyről, Balatonkeresztúrról, Balatonszemesről, Marcaliból, Nagyatádról, Kőszegről, sőt, még Ausztriából is.

Balról Nagy László, Szakács Attila, Molnár József, Kassanic Andreas, Bor Zsolt, Varga Mátyás
Fotó: ZTE TK

A kifejezetten erős mezőnyben kiélezett csatáknak, és színvonalas mérkőzéseknek lehettek szemtanúi a szurkolók. A névadó szponzor jóvoltából a résztvevők kipróbálhatták az új versenylabdákat, valamint az első helyezettek értékes ajándékkal gazdagodtak.

Decathlon Kupa férfi párosverseny: 1. Nagy László-Szakács Attila (ZTE TK), 2. Molnár József-Kassanic Andreas (ZTE TK, Ausztria), 3. Varga Mátyás-Bor Zsolt (ZTE TK), 4. Horváth Csaba-Eke László (Balatonkeresztúr).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!