Sport

2016.06.28. 17:24

Július 16-ig kell várni a ZTE FC-re

Zalaegerszeg - Zajlik a felkészülés a következő NB II-es labdarúgó-bajnokságra a megyeszékhelyi ZTE FC-nél. Ennek során összeállt az edzőmeccsek menetrendje.

Varga Andor

Távozók, érkezők, kölcsönbe menők, illetve onnan visszatérő labdarúgók kérdéseiben is zajlanak a tárgyalások, de konkrét eredményei ezeknek egyelőre még nincsenek. A szurkolók viszont már böngészhetik az előkészületi meccsek menetrendjét, melyből kiderül, hogy a csapat először július 16-án lesz majd látható hazai pályán.

Íme a lista. Július 6. (szerda): FK Ural (az orosz I. osztály 8. helyezettje)–ZTE FC (a meccset Szlovéniában rendezik meg). Július 9.: Gyirmót FC–ZTE FC (Gyirmót, 17 óra). Július 13.: Vorskla Poltava (ukrán I. liga, 5. hely)–ZTE FC (Szlovénia). Július 16.: ZTE FC–NK Mura (szlovén III. osztály, Zalaegerszeg, 18). Július 20.: Répcelak–ZTE FC (Répcelak). Július 23.: ZTE FC–Ajka (Zalaegerszeg, 18).

Címkék#ZTE FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!