Sport

2017.03.02. 17:01

Vereséget szenvedett a Kanizsa VSE

Nagykanizsa - Nagyon szerettek volna nyerni a Kanizsa VSE OB I B-s férfi vízilabdázói a Neptun VSC ellen idegenben, így el is vitte őket a hév, amit a fővárosiak ki is használhattak.

Kühne László

Neptun VSC-Kanizsa Vízilabda SE 11-6

(3-2, 2-1, 1-1, 5-2)

Budapest, Hajós-uszoda, 50 néző. Jv.: Pásztor, Besenyei.

Kanizsa: Pelle - Kaszper dr. 2, Kéri 2, Cserdi, Bakó, Szepesi, Albert 1. Csere: Kiss Cs. (kapus), Kis Zs., Skriba, Molnár D., Virt M., Klie, Rábavölgyi. Edző: Simonka Ferenc.

A csoport egyik favoritja ellen az ősszel, hazai környezetben kikaptak a kanizsaiak, így ez a meccs sem ígérkezett egyszerűnek számukra. A dél-zalaiaknak a felsőházba kerülés szempontjából is fontos volt, hogy pontot, pontokat szerezzenek. Az új igazolás, Albert Barnabás révén vezettek is, a vendéglátók centerjátékát azonban nem sikerült semlegesíteniük. A második negyedben a Kanizsa négy emberelőnyéből csak egyet értékesített, így tovább nőtt a fővárosi csapat előnye.

Szepesi Bence büntetőt végez el a kanizsai csapat egy korábbi, hazai mérkőzésén Fotó: Szakony Attila

A harmadik nyolc percben többször is közelebb kerülhettek volna Simonka Ferenc tanítványai a hazaiakhoz, de a befejezések rosszul sikerültek, csak büntetőből tudtak betalálni. A záró játékrészben négy támadóhibát fújtak ellenük, ettől nehézkessé vált a vendégek játéka, amit a fővárosiak ki is használtak.

Simonka Ferenc: - A végén mentünk előre fejetlenül, amit kíméletlenül megbüntetett a Neptun. Ezzel a vereséggel sajnos távolodni látszik tőlünk a felsőház. Nem reménytelen a helyzetünk, de már szerencse is kell, hogy be tudjunk kerülni a legjobb négy közé.

Jók: Kaszper dr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!