Sport

2017.03.29. 16:20

Vízilabda: Kapus nélkül nem volt semmi esélye a Kanizsa VSE-nek

Hosszú ideig kapus nélkül játszva nem sok esélye volt a férfi vízilabda OB I/B legutóbbi fordulójában a Kanizsa VSE-nek.

Kühne László

Angyalföldi Sportiskola DSE-Kanizsa VSE 19-9 (4-3, 3-2, 4-2, 8-2)

Budapest, 50 néző. Jv.: Füzesi, Kovács S.

Kanizsa: Pelle - Bakó, Klie, Albert 1, Kis Zs., Kaszper dr. 2, Szepesi 3. Csere: Virt M. 1, Gulyás 1, Kéri 1, Molnár D., Skriba. Edző: Simonka Ferenc.

Az előző fordulóban eldőlt, hogy a kanizsaiak nem kerülhetnek a felsőház mezőnyébe, de ez persze nem jelentette, hogy a dél-zalai csapat feladta volna a budapesti mérkőzést.

Szepesi Bence azért jól játszott<br> Fotó: archív/Szakony

Az Angyalföld 2-0-val kezdett, a vendégek azonban felzárkóztak, sőt, a második negyedben a vezetést is átvették. Nem sokkal később azonban ritka dolog történt: kapusuk, Pelle Balázs a végleges kiállítás sorsára jutott, és ez nagyjából el is döntött mindent, hiszen a zalai kispadon ezúttal nem ült cserekapus... A hazaiak maximálisan kihasználták ezt a számukra kellemes helyzetet, és tökéletes kontroll alatt tartották a mérkőzést. Az utolsó nyolc perc pedig már inkább volt erődemonstráció az angyalföldiek részéről semmint igazi bajnoki mérkőzés, hiszen a hazaiak nyolc gólt dobtak, miközben mindössze kettőt kaptak és így magabiztosan nyerték a találkozót.

Simonka Ferenc: Úgy érzem, 6-5-ös hazai vezetésnél, Pelle kiállítása után valami egész más kezdődött, azt szakmailag értékelni nincs túl sok értelme...

Jó: Szepesi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!