Sport

2015.03.02. 15:30

Két dobogós helyezés az UFC-s ifjaknak

Nagykanizsa - A Videoton és a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia által szervezett fehérvári Hortobágyi Ferenc Labdarúgó Emléktornán harmadik helyen végzett az UFC Nagykanizsa U7-es korosztályának csapata.

A kanizsaiak eredményei: UFC Nagykanizsa - Illés Akadémia Szombathely 3-2, Nagykanizsa -Csákvár 11-1, Nagykanizsa - Videoton 8-1. Az 1-3. helyért: Nagykanizsa - Győri ETO 7-8, Nagykanizsa - MTK-Mészöly Focisuli 1-5.

- A torna végére valamennyi játékosunk elfáradt, azonban a Győr ellen 5-1-es vezetésünk után biztos győzelmet engedtünk ki a kezünkből fogalmazott Király László tréner. Ugyanakkor élményekkel és egy újabb remek helyezéssel gazdagabban térhettünk haza és készülhetünk az újabb tornákra.

Az UFC Nagykanizsa együttese, a képen balról: Farkas Dominik, Kovács Mirkó, Kovács Benedek, Láng Zsombor, Király Ákos, Bagladi Kornél és Kánya Gergő. Fotó: a szerző

A szervezők külön kiemelték Farkas Dominik, Kovács Mirkó és Bagladi Kornél játékát.

Nem is kellett sokat készülniük a srácoknak, mivel az elmúlt hétvége sem telt torna nélkül az UFC-s nebulók számára. Ezúttal Ajkán vendégszerepeltek és ezüstérmes pozícióban zártak. A kanizsaiak nem kaptak ki, döntetlent is csak a házigazda FC Ajkával játszottak és gólkülönbséggel lettek második helyezettek az ajkaiak mögött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!