Sport

2016.09.30. 16:30

Futsal: Két fontos mérkőzés

Zalaegerszeg - Két hét szünet után a Göcsej SK NB I-es női és férfi futsal csapata is hazai pályán folytatja a bajnokságot. A nők szombaton, míg a férfiak a szokott hétfői napon lépnek parkettre.

Jóna István

A női csapat Major Gábor vezetésével kiütéses, 21-1-es sikerrel kezdte első élvonalbeli szezonját. Szombaton 19.30-kor az Airnergy FC látogat a Városi Sportcsarnokba, amely rutinos első osztályú csapatnak számít.

- Nem lesz könnyű dolgunk - vélekedett Friss Szabolcs, a Göcsej SK elnöke. - Újoncként még nagyon sokat kell tanulnunk és fordulóról fordulóra fejlődnünk.

A férfiak hétfőn 19 órakor rangadóra készülnek a szintén második élvonalbeli évét kezdő Nyírgyulaj ellen. A vendégek egy szombathelyi bravúrgyőzelemmel és egy vereséggel kezdtek, míg a Göcsej a bajnok Rába ETO-tól és a Berettyóújfalutól is kikapott.

- Sok mindenen kell javítanunk, főleg a pontosságon és a csapatjátékon - mondta Bagó Gábor vezetőedző. - Nagyon fontos bajnoki vár ránk, melyen agresszív védekezést várok a fiúktól és természetesen győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!