Sport

2016.12.02. 15:10

Két viadalon is bizonyítottak a karatékák

Zalaegerszeg - A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyzői két nagy viadalon is sikeresen szerepeltek, hiszen ők ott voltak a szigetszentmiklósi Tatami Kupán, de a veszprémi rendezésű Shotokan dojok országos bajnokságán.

Kerkai Attila

A 23. Tatami Kupán Szigetszentmiklóson a legnagyobb stílusirányzatok képviselői indultak. Kitűnően szerepeltek a rangos rendezvényen a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesületversenyző. Csak ketten indultak, de mindketten dobogós helyen végeztek. Kovács Dominika Hanna korcsoportjában (11éves) 43 induló közül a 3. helyen végzett formagyakorlatban, kumitéban pedig a 4. helyen végzett. Löcsei Lili (9 éves) is kitűnően szerepelt, aki kumitéban a 2. helyen végzett, ami a fiatal versenyzőtől egy hatalmas eredmény és siker.

A képen balról Osbáth Hanna, Osbáth Lora, Horváth Jokus Vivienn, Lőcsei Fanni Lili, Kovács Dominika Hanna Fotó: ZSKE

A Shotokan Dojok Szövetsége Országos Karate Bajnokságát Veszprémben tartották meg, ahol 20 egyesület több mint 200 versenyzője vett részt. A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesületet Horváth Jokus Vivien, Osbáth Hanna és Osbáth Lora képviselte szép sikerrel. Osbáth Hanna (8 éves korcsoport) katában (formagyakorlat) és kumitében (szabadharc) aranyérmes lett. Ugyanebben a korosztályban Osbáth Lora formagyakorlatban ezüstérmet szerzett. Horváth Jokus Vivien a 10-11 éves korcsoportban, szabadharcban, kitűnő munkával aranyérmet szerzett, formagyakorlatban a második helyen végzett.

A versenyzőket Molnár Tamás Nemes Róbert, Zóka Gábor készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!