Sport

2017.04.25. 15:55

Kilencvenkét kártyás selejtezett

Zalaegerszeg - A Palatinusz étteremben rendezték meg a közelmúltban az I. Magyar Ulti Liga országos bajnokság egyik selejtezőjét, 92 résztvevővel.

Zalai Hírlap Sport

A kiemelt érdeklődés nem véletlen, hiszen a felmenő rendszerű verseny fődíja 3 millió forint, ezt majd a végső győztes viheti haza. Selejtező viadalt a zalai megyeszékhely mellett rendeztek a fővárosban, Kisvárdán, Debrecenben, Szegeden és Veszprémben is.

A zalaegerszegi selejtező torna továbbjutói. Még van esélyük a fődíjra
Fotó: ZTE Ulti Szakosztály

Minden viadalról a hat legjobb kártyás jut a középdöntőbe, valamint velük együtt egy versenyző a házigazda klubból (jelen esetben a ZTE-ből Ollár Csaba) a rendező jogán, továbbá egy vigaszági továbbjutó, és az aktuális országos bajnok (a herendi Varga István) is ott lehet a középdöntőben.

A torna végeredménye: 1. Vodenyák Imre (Babócsa), 2. Medgyesi Tibor (Ajka), 3. Tál István (Szigliget), 4. Kulcsár Zoltán (ZTE), 5. Tar János (Badacsonyörs), 6. Szalay István (ZTE). Vigaszági továbbjutó: Nagy István (Kaposvár).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!