Sport

2016.06.22. 13:39

Kispályás labdarúgó bajnokság: Félidei helyzetjelentés

Nagykanizsa – A minap félidejéhez érkezett a városi kispályás labdarúgó bajnokság. Helyzetjelentés az aktuális állásról, a dobogósokról, és a sereghajtókról egyaránt.

Pásztor András

Az „A" csoportot az RMP Földi csapata vezeti, ám két pont lemaradással ott lohol a Délzalai Vízmű SE és a Vinners Viktória is az élbolyban. A csoport sereghajtója az eddig nyeretlen Rózsa Presszó Palin, jóllehet a Nimfas CO gárdája már a szezon elején feladta a további küzdelmet, így a csapatot és eredményeit törölték a szervezők.

A „B" csoportot jelenleg az FC KAU-Prizma vezeti, de a Calcio Jovis gárdája is azonos pontszámmal áll a második helyen. A dobogó harmadik helyén a Szemere-Olajbányász található, jóllehet a fiatalokból álló csapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A csoport utolsó helyén az egy ponttal árválkodó Hélium FC tanyázik.

A Senior I. osztályban minden apró pontért keményen megküzdenek a csapatok. Fotó: Szakony Attila

A „C" csoportban egyelőre egyértelmű a Metaxa Kanizsa fölénye, a második Kanizsa Trend és a harmadik helyezett Capri Presszó is nyolc ponttal van lemaradva a listavezetőtől. A csoport végén a Falken gárdája található, de egy győzelemmel hamar feljebb is léphetnek a tabellán.

A Senior I. osztályt magabiztosan vezeti a MU-VILL gárdája. A Tip-Top csapata a második, míg a harmadik helyen a Flamingo FC áll. A bronzéremért egyébként nagy lesz a versenyfutás, a dobogó harmadik helyét ugyanis a 2. FC Almalé és a Puncs Fagyizó is szeretné megszerezni. Az öregfiúk első osztályában az újonc FC KAU a sereghajtó, de a korábbi többszörös bajnok Horváth-MÉH Bianka utolsó előtti helyezése csalódást keltő még akkor is, ha létszámhiánnyal küzd a csapat.

A Senior II. osztályt a Tungsram vezeti, megelőzve az Igazságügy és a Sympatic gárdáját. Ebben az osztályban a Kanizsa Klub csapata az utolsó, akiknek nyolc forduló alatt csupán egy döntetlenre futotta az erejükből.

A Senior 45-ös osztályban a Tip-Top gárdája vezeti a hat csapatos mezőnyt, míg a második helyen a Gelka-Hírtech áll. A Hidrofilt és a DKG gárdája még nem pörgött fel, ők holtversenyben utolsók.

A kanizsai kispályás labdarúgó bajnokág szeptembertől tovább folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!