Sport

2013.05.31. 17:20

Kocsárdi Gergely: ez az utolsó tétmeccs ZTE-mezben?

Az utolsó fordulót rendezik a labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában, így a ZTE FC is a zárófellépésére készül: szombaton 19.30-tól a Haladás II lesz a vendég a ZTE-stadionban.

Kerkai Attila

A ZTE FC már biztos bennmaradó a Nyugati-csoportban, ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne fontos a Haladás II elleni derbi.  Ezen túlmenően  is van még anyag ebben a meccsben. Például Darko Pavicevic a csoport gólkirálya lehet. Az egerszegi fiú jelenleg 16 találattal az élen áll, ám mögötte ott van Zsolnai Róbert (Puskás FC) 15 góllal, úgyhogy a ZTE fejeskirályának a remélt sikerhez elkelne még, hogy most is betaláljon.

És nem lehetetlen, hogy Kocsárdi Gergely utoljára lép pályára tétmeccsen ZTE-színekben. A kék-fehérek 38 esztendős csapatkapitányának is lejár a szerződése a nyáron, és már korábban is nyilatkozta, hogy ez a szezon lehet számára az utolsó a profi futballban.  De tényleg így van?

- Nem akarok foglalkozni ezzel a kérdéssel, de igen, lehet, hogy tényleg most lépek pályára utoljára tétmérkőzésen a ZTE csapatában - árulta el kérdésünkre a futballista, aki most már tényleg az egerszegi klub legnagyobb játékosai közé tartozik. - Az elkövetkező hetekben dőlhet el ez a kérdés, vagyis, hogy folytatom vagy sem. A Haladás II ellen egy győztes mérkőzéssel szeretnénk búcsúzni a szezontól, ami a szurkolóinknak is fontos lenne.

Kocsárdi Gergely mellett több játékosnak is lejár a szerződése a nyáron.

Kocsárdi Gergely (sötétkékben) most sem hiányzik a kezdőből, de vajon tényleg utoljára fut ki a pályára? (Fotó: Ohr Tibor)

Simon Antal vezetőedző is hasonlóban bízik, mint a csapatkapitány. A tréner elmondta: a másodosztályban is kiemelt figyelmet kap ez a párosítás, ezért szeretné, ha a csapata hazai környezetben tényleg sikerrel zárná a szezont.A várható kezdőcsapat: Jahic - Kocsárdi, Budovinszky, Bogunovic,  Hajdú - Máté, Babos - Frizoni, Grbic, Szegleti - Pavicevic.

A találkozó szünetében a Szőcs János Labdarúgó Akadémia első végzős diákjait köszönti a klub. Most ballag el ugyanis az a tizenöt fiatal, akik négy évvel ezelőtt kezdték meg középfokú tanulmányaikat a ZTE akadémiáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!