Sport

2015.08.31. 13:24

Kötélugró Eb-n jártak

Nagykanizsa - A Németországban megrendezésre került kötélugró ifjúsági Európa-bajnokságon több kategóriában is érdekeltek voltak a kanizsai Szan-Dia FSC fiatal sportolói.

Kühne László

A 12-14 éves versenyzőkre épülő vegyes csapatok küzdelmében kilenc együttesből a csapat gyorsaságit tekintve a Hegedüs Zsófia, Gerlinger Laura, Kovács Bence és Szabó Péter összetételű nagykanizsai együttes 315,5 ponttal az ötödik helyen végzett.

Páros gyakorlatban Hegedüs Zsófia és Szabó Péter indult az Európa-bajnokságon, és hetedikként zártak. Formációs gyakorlatban a Hegedüs Zsófia, Gerlinger Laura, Kovács Emese, Szabó Péter négyes vett részt a versenyen zalai részről: ők a 8. helyen végeztek, illetve az egyköteles összetettben a hetedik pozíciót szerezték meg.

A 12-14 éves fiú mezőnyben 13 indulóból Kovács Bence 30 másodperces futásban 3., három perces futásban 5., gyakorlatban 9. lett, ami az összetettben 5. helyezést ért. Szabó Péter 30 mp futásban 6., három perces futásban 4., gyakorlatban 8., összetettben pedig 6. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!